Η φωνή της Δυτικής Αθήνας είσαι εσύ. Γίνε ανταποκριτής και συνεργάτης του Νέος Ραμπαγάς στην περιοχή σου. Στείλε μας τα κείμενά σου και φωτογραφίες για όσα συμβαίνουν στον Δήμο σου, στο n.rabagas@gmail.com...

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Στη Ρόδο Καμμένος - Κωνσταντοπούλου για την 67η επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου...

Με παρέλαση στο κέντρο της πόλης, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Μιχάηλ Κωσταράκου, κορυφώθηκαν στη Ρόδο οι εορτασμοί για την 67η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.
Στις εκδηλώσεις εορτασμού παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Ν. Σαντορινιός, Δ. Γάκης, Μ. Κόνσολας, Δ. Κρεμαστινός και πολύς κόσμος, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στην διάρκεια της παρέλασης πέταξαν πάνω από την πόλη αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα, μια ημέρα εθνικής επετείου, μια ημέρα εθνικής εορτής, η μαθητιώσα νεολαία, ο ελληνικός λαός και οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάσαμε μαζί την επανένωση της Δωδεκανήσου με τη μητέρα πατρίδα, με τραγούδια και χορούς, χωρίς να υπάρχουν μπάρες.
Η Ελλάδα ενωμένη, ο λαός ενωμένος, μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε απειλή είτε αυτή είναι πολεμική είτε είναι οικονομική. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου:
Σε δηλώσεις η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, επισημαίνοντας επίσης ότι και σήμερα η χώρα μας δίνει μάχη για να απελευθερωθεί από πρακτικές και τακτικές που είναι μέγγενη για την δημοκρατία στην Ευρώπη.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΡΟΔΙΑΚΗ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *